NORTH INDIANDISH:-1

  1. 1/2 kg गुड़, मेवा काजू, मखाने किश िम श, छुहारे, बादाम 1ली देशी घी, इलायची चूर्ण ,।
  2. पहले हर मेवा को अलग अलग घी में तल लें। 
  3. फिर 2 ब डा़चमचा घी में धीमीधीमी आंच पर गुड़ मैल्ट कर लें।
  4. फिर पिसी इलायची
    मेवा मिलाएं व चलाएं। 
  5. फिर एक बड़े थाल में घी
    लगाकर इसको उस पर
    पलट दें।

  6.  एक दिन ठंडा होने के लिए बाहर ही रखें। 
  7. चाकू से काटकर खाएं। 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s